Help Stichting Drop-Inn

Steunt u ons?

Als stichting zijn we afhankelijk van mensen die feeling hebben met onze ambities. Uw gift is daarom van harte welkom zodat wij ons nog meer kunnen inspannen voor jongeren en hun buurt. Deze organisaties steunen ons nu al. Doet u ook mee? U kunt doneren middels een overboeking of via GEEF.NL, een samenwerkingspartner.

Uw donatie is aftrekbaar voor de belastingen!

Stichting Drop-Inn (vestigingsplaats Haarlem) is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Geefwet bepaalt dat zowel particulieren als bedrijven giften aan (onder meer) een ANBI mogen opvoeren als aftrekpost bij de belastingaangifte. Wilt u een donatie doen? Gebruik dan onderstaande bankgegevens, of klik op de volgende link:

Gegevens Stichting Drop-Inn

IBAN: NL52 RABO 0142 3620 42.
BIC: RABONL2U
Kamer van Koophandel: 34237088

Wij danken een ieder voor zijn/haar gift aan Stichting Drop-Inn!

Word vrijwilliger

Meehelpen als vrijwilliger is leuk en belangrijk! Stichting Drop-Inn is actief bezig met de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Voor een impressie over wat wij doen kun je een kijkje nemen op onze Socials of onder de sectie “Gerealiseerde Projecten” op onze website.

Heb jij ook graag impact en wil jij jongeren ondersteunen in de buurt? Graag komen we dan via onderstaande kanalen met jou in contact!

Contactgegevens Stichting Drop-Inn

Telefoon:

Mobiel: +31 (0)6 4194 5852

email adres:

Email-link: frank@stichtingdropinn.nl

Drop-Inn helpt jongeren verder

Stichting Drop-Inn wil graag dat jongeren gelijke kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Jongeren zijn, net als iedereen, burgers van de maatschappij, maar soms lijkt het net alsof zij een aparte groep vormen hierin.

Word vriend van Drop-Inn!

Heeft u een eigen organisatie of bedrijf en wilt u ook een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren van Haarlem? Word dan vriend van Stichting Drop-Inn!

Stichting Drop-Inn zoekt vrienden die onze projecten steunen en ons een warm hart toedragen. Hierbij zijn wij op zoek naar organisaties die materieel, personeel of andere middelen ter beschikking willen stellen voor het realiseren van onze projecten.

Help ons het mogelijk te maken onze projecten voort te blijven zetten en kom met ons in contact via onderstaande contactgegevens:

Telefoon:

Mobiel: +31 (0)6 4194 5852

email adres:

Email-link: frank@stichtingdropinn.nl

Namens Stichting Drop-Inn

Alvast hartstikke bedankt voor uw steun!