Home > Training Jezelf presenteren

Flyer 'Jezelf Presenteren'Jezelf presenteren. Het is soms moeilijk, maar wel heel belangrijk. Zeker als je op zoek bent naar een stage of een baan. Daarom bieden wij de workshop ‘Jezelf presenteren’.

Als jij jezelf goed kunt presenteren, geeft dat een goede indruk hoe jij bent en waar je voor staat. En dat is wat werkgevers graag willen weten van jou.

Jezelf kunnen presenteren geeft je meer kansen. Doe daarom mee met de workshop ‘Jezelf presenteren’. Ook op andere momenten wanneer jij jezelf moet kunnen presenteren kunnen de oefeningen van deze workshop je helpen.

Workshop ‘Jezelf presenteren’

Stichting Drop-Inn biedt de workshop ‘Jezelf presenteren’, speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. In deze workshop ga je in een groepje van minimaal 6 en maximaal 10 jongeren op een prettige manier aan de slag met je presentatie.

Je zult zien: aan het einde van de workshop, die 2 à 3 uur duurt, weet jij precies hoe jij jezelf moet presenteren. De training kan op een school of een andere gewenste locatie plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Thera Smitt, projectleider. Dat kan telefonisch: 06-13237520 of per e-mail: thera@stichtingdropinn.nl.