Home > Doneer

Steunt u ons?

Als stichting zijn we afhankelijk van mensen die feeling hebben met onze ambities. Uw gift is daarom van harte welkom zodat wij ons nog meer kunnen inspannen voor jongeren en hun buurt. Deze organisaties steunen ons nu al. Doet u ook mee? U kunt doneren middels een overboeking of via GEEF.NL, een samenwerkingspartner.

Uw steun is aftrekbaar voor de belastingen!

Stichting Drop-Inn (vestigingsplaats Haarlem) is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De Geefwet bepaalt dat zowel particulieren als bedrijven giften aan (onder meer) een ANBI mogen opvoeren als aftrekpost bij de belastingaanfigte. Wilt u een donatie doen? Gebruik dan onderstaande bankgegevens.

Gegevens Stichting Drop-Inn

IBAN: NL52RABO 0142362042.
BIC: RABONL2U
Kamer van Koophandel: 34237088

Huidige Vrienden en Donateurs

Bekijk hier welke vrienden van Drop-Inn ons steunen.

Naast onze vrienden zijn er ook verscheidende particulieren die ons financieel steunen, en die niet met naam genoemd willen worden. Ook deze personen danken wij hartelijk voor hun steun!